Neem contact op

Informatie

Maud Nooitgedagt
Psycholoog, relatie- en gezinstherapeut & psychotherapeut i.o.

Adres

Herengracht 162-3
1016 BP Amsterdam

Contact
E. mail@maudnooitgedagt.nl

Werkdagen

online afspraken: ma-vrij
live afspraken: vrijdag 10:00-18:00
(bij uitzondering op maandagavond)

NVRG: 13957
KVK: 81800703
BTW: NL003604318B48

Ervaringen van anderen

“Maud heeft op ons nuchtere en laagdrempelige wijze geholpen bij het leren herkennen van onze patronen en behoeften, waardoor we onszelf maar ook elkaar al vanaf de eerste sessie beter zijn gaan begrijpen. Doordat de verwijten hiermee af namen kwam er meer ruimte voor nieuwsgierigheid richting elkaar. Dit maakte dat ons vertrouwen naar elkaar groeide en dat het bij moeilijke situaties niet langer voelde alsof het de een tegen de ander was, maar wij samen tegen het probleem. Wij zouden een traject bij Maud zeker aan raden!”

F & G

“Een traject bij een therapeut starten is altijd spannend, maar Maud heeft de spanning bij ons snel weg kunnen halen. Door echt aan te sluiten bij ons tempo en onze wensen hebben we ons erg gehoord gevoeld. De oprechte interesse in ons en in onze relatie helpt mee in een erg fijne werkrelatie. Bedankt Maud!”

B & I

“Toen we aan onze eerste therapiesessie begonnen wisten we niet goed wat te verwachten en of therapie ons wel zou helpen, maar we voelden ons meteen op ons gemak bij Maud en ze begreep ook vrij snel wat er aan de hand was. Ze deed ons inzichten krijgen en de andere persoon begrijpen op een manier die we zonder haar hoogstwaarschijnlijk niet bereikt zouden hebben. Door net die juiste vragen te stellen die je enerzijds gaan doen nadenken over van waar iets komt of wat iets betekent, en hoe de ander iets ervaart, schept zoveel duidelijkheid die anders zo lang zou duren om zelf uit te zoeken. Maud was voor ons een licht in de schemering die we zo blij zijn gevolgd te hebben.”

A & A

“Maud maakt therapie leuk en je relatie beter”

P & M